AerobTec  |  MojAndroid.sk  |  SAC FTP  |  Tahaj.sk  |  Pezinok  |  Národné centrum robotiky  |  Robotika.sk  |  NajNakup



Aktuálny kurzový lístok:

  USD 1.1706* (americký dolár)

  CHF 1.1305* (švajčiarsky frank)

  CZK 25.692* (česká koruna)

  CAD 1.4265* (kanadský dolár)

  GBP 0.8758* (libra šterlingov)

* Slovenská sporiteľňa - devízy - predaj

Vyskúšajte ESET Online Scanner s vylepšenou detekciou a rozšírenou podporou internetových prehliadačov.


 

AVIR // Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov
Spoločnosť AVIR, s.r.o., venuje ochrane osobných údajov osobitú pozornosť, pričom najväčší dôraz kladie na ochranu súkromia a bezpečnosti osobných údajov zákazníkov. Prevádzkovateľ internetového obchodu www.avir.sk uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
AVIR // Zoznam spracúvaných osobných údajov
Zoznam spracúvaných osobných údajov
Fakturačné údaje:
- Meno a priezvisko / Obchodný názov*
- Adresa trvalého bydliska / sídla*
- IČO*, DIČ*
 
Kontaktné údaje:
- Meno kontaktnej osoby*
- Adresa elektronickej pošty - pre potreby potvrdenia objednávky, zaslania elektronickej faktúry, komunikáciu so zákazníkom za účelom získania doplnkových informácií ohľadom objednávky a doručeniu objednanej licencie software
- Telefónne číslo - núdzový komunikačný prostriedok používaný, len ak zákazník v štandardných rámcoch neodpovedá na správy elektronickej pošty zaslané na udanú adresu resp. v prípade, ak je táto zjavne nefunkčná (chybne zadaná)
 
*) Iba v prípade firiem a organizácií
AVIR // Doplňujúce informácie
Doplňujúce informácie
Osobné údaje sa spracúvajú v súlade s platnou legislatívou SR, AVIR, s.r.o. vyžaduje len tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné pre dosiahnutie účelu.
AVIR //

 
Copyright © 2000-2012 AVIR | WebDesign © 2007-2014 by piXie dESiGN
Všetky práva vyhradené. Materiály tu publikované môžu byť duševným vlastníctvom podľa Autorského zákona.